Access FaceLift kezelés
Access Facelift® Energetikai Ránctalanítás

Az Access Facelift energetikai ránctalanítás, egy gyengéd, kellemes, megnyugtató, érintés és táplálás, az arcodon, a nyakadon és a dekoltázson. Visszafordítja az öregedés jeleit, és nem csak az arcodon, hanem az egész testeden megjelenik a hatása.

Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Mire jók az Access Facelift energetikai ránctalanítás során használt energiák?

Minden, amit az életed során tapasztaltál, gondoltál, éreztél, vagy átvettél másoktól, az a testedben fix nézőpontként rögzül, és ez megmutatkozik a testeden, így az arcodon is. A kezelés során számos energiát meghívunk, ezek arra szolgálnak, hogy sejtszinten megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe. Kioldják a traumákat, eltüntetik azt, ami akadályozza a tested harmonikus működését, és beindítják ott, ahol elakadtak a folyamatok. Az Access Facelift energetikai ránctalanítás 29 féle energiát használ (több ezek közül összetett, szóval ennél sokkal többet), ezek elősegítik, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van. Szóval ez nem csak a ráncok eltüntetéséről szól, hanem sokkal több annál. Egy olyan belső folyamat, aminek a következtében átalakulhat benned mindaz, amit eddig az öregedésről hittél. Megszűnhetnek a korlátok, a fix nézőpontok, amik benne tartottak az öregedési folyamatban, amik miatt úgy hitted, a testednek öregednie kell.

Mit nyerhetsz ezzel a kezeléssel?

Attól függően mennyire vagy nyitott és befogadó az energiákra 5-20 kezeléssel tartós változás érhető el, ami akár már a 3. kezeléstől észrevehető az arcon.

 • bőröd rugalmasabbá, feszesebbé, ragyogóbbá válhat,
 • az öregedés jelei, mint ráncok, foltok megszűnhetnek,
 • sebhelyek, hegek elhalványulhatnak, megszűnhetnek,
 • a nap káros hatásaiból eredő bőrelváltozások eltűnhetnek,
 • tág pórusok, pattanások, zsíros bőr, száraz bőr problémák megoldódhatnak,
 • a testeddel, az öregedéssel, korosodással, elmúlással, önmagadként létezés elutasításával kapcsolatos nézőpontok oldódhatnak,
 • és „Mi egyéb lehetséges, amit még elképzelni sem tudsz?”.
  Hogyan zajlik az Access Facelift energetikai ránctalanítás?

  A kezelés során masszázságyon fekszel, és a dekoltázsodat, a nyakadat, az arcodat, és a fejed bizonyos pontjait, területeit érintem, miközben te pihensz, relaxálsz, alszol.

A Facelift kezelés  70 perces.
A kezelés ára: 9000.- / alkalom
5 alkalmas bérlet: 36000.-
10 alkalmas bérlet: 70000.-

 

 

2020 januártól érvényes Az árak forintban értendők és az áfá-t tartalmazzák.

Domján Lídia Inez

 

forrás: https://benedekkrisztina.com/access-facelift-energetikai-ranctalanitas